Praktische informatie

Locatie: CORPUS, Oegstgeest

Datum: 7 & 8 februari 2019 (zet in mijn agenda)

Organisatie:

Het NEVI Zorgcongres 2019 wordt georganiseerd door de Werkgroep Congressen en Evenementen i.s.m. het bestuur van NEVI Zorg. In deze werkgroep zitten de volgende leden: Anja Hoeksma (Manager Inkoop bij BovenIJ ziekenhuis en Ziekenhuis Amstelland), Petri Heitk√∂nig-Verberkt (Hoofd Inkoop & Logistiek bij Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis), Erna van der Gronden (Hoofd Inkoop bij Atlant Zorggroep), Sybren Tjepkema (Eigenaar van Tjepkema Medical Products) en Bas van Harselaar (Directeur Business van Impact Inkoop- en Contractmanagement). Vanuit NEVI is Ton van Geijlswijk vertegenwoordigd.

Contact:
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem je contact op met:
NEVI - Klant Contact Center: (088) 33 00 700 - e-mail evenementen@nevi.nl

Vragen over adverteren of sponsoring?
Het NEVI Zorgcongres biedt geen mogelijkheden tot sponsoring of stands. Wel zijn er mogelijkheden in het vakblad Deal! te adverteren. Neem dan contact op met Ton van Geijlswijk: (088) 33 770 784 - t.vangeijlswijk@nevi.nl

Bij het NEVI Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van NEVI voorrang. NEVI behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren, ook al is een bevestiging ontvangen.